Kwaliteit, Inspiratie & Beleving

Gastronomie is een vakbeurs waar het draait om hoogwaardige producten en diensten en waar u als professional in de gastronomie kunt kennismaken met collega’s, nieuwe producten of de laatste trends kunt volgen in een van de inspirerende workshops. Ruim 150 exposanten presenteren hun nieuwste producten en innovaties. Gedurende twee dagen hebt u de gelegenheid om te netwerken en kennis en inzichten uit de markt te vergaren.

Wij trachten zoals ieder jaar een kwalitatief sterk en onderscheidend programma neer te zetten gericht op de horecabranche actief in het midden en hoogsegment, waarbij wij u een kijkje in de keuken bieden van topchefs die hun visie, kennis van producten en expertise op het gebied van innovatieve technieken met u delen op het Marrone Kook Podium.

 

Waarom bezoeken?

* Meer dan 150 leveranciers met innovatieve en gastronomische producten
* Ruim aanbod aan inspirerende workshops over uiteenlopende gastronomische onderwerpen die u helpen om uw bedrijfsvoering te optimaliseren
* Diverse wijnproeverijen
* Spectaculaire masterclasses door nationale en internationale topchefs
* Diverse themapleinen, waaronder het unieke en nieuwe ‘The Female Touch’ plein  en het GastronomiePlein waar nieuwe ondernemers en jong talent hun producten showcasen.

* Pop-up restaurant op sterrenniveau waar u tegen een geringe prijs kunt genieten van de producten van de leveranciers op de beursvloer

Gastronomie_151110_154_DSC6992Gastronomie_151110_161_DSC7047