Registratie en Toegang

Kwaliteit staat voorop bij Gastronomie, zowel wat betreft het beursaanbod als de bezoekers. Om deze kwaliteit te waarborgen hanteert de organisatie een selectief bezoekersbeleid.

U kunt zich binnenkort hieronder registreren voor Gastronomie 2019.

Personen met beslissingsbevoegdheid uit de topgastronomie, hotellerie en aanverwante bedrijfstakken worden op persoonlijke titel uitgenodigd. Voorop staat dat de bezoekersdoelgroep aansluit bij het doel van de vakbeurs en bij de wens van de exposanten. Uitnodigingen worden dan ook in de eerste plaats verstuurd naar adressenbestanden van de exposanten en participanten van de beurs. Daarnaast maakt de organisatie gebruik van haar eigen, uitgebreide netwerk, interne databases en digitale nieuwsbrieven. Hiervoor worden de bestanden van Gastronomie en Wine Professional aan elkaar gekoppeld.

Toegangsbeleid Gastronomie 2019

 1. Uitnodiging ontvangen? Eerst registreren en uitgeprint bewijs daarvan samen met entreekaart meenemen naar de beurs!
  Bezoekers kunnen door de organisatie van Gastronomie 2019 en/of door exposanten van de beurs uitgenodigd worden om Gastronomie te bezoeken. Komende zomer zullen er invitaties verstuurd worden naar de adressen uit onze interne database.
  Iedere bezoeker dient zich na het ontvangen van zijn/haar entreekaart op deze site te registreren met zijn/haar persoonlijke inlogcode (die gedrukt staat op de kaart) en van de daarop volgende bevestigingsmail die u van ons krijgt een print mee te nemen naar de beurs als bewijs van registratie. Zowel de entreekaart als de print van de registratie dienen bij de entree op de beurs te worden getoond.
 2. Wat te doen als u geen uitnodiging heeft ontvangen, maar de beurs wel wilt bezoeken?
  Als personen geen uitnodigingskaart hebben ontvangen maar wel graag de beurs willen bezoeken dan kunnen zij zich online registreren. Ook zij dienen hun registratiebewijs uit te printen en mee te nemen naar de beurs. Net zoals op andere vergelijkbare beurzen in binnen- en buitenland dient er dan een entreekaart van 25 euro per persoon gekocht te worden. Er kan aan de entree betaald worden in contanten of met de pin. U dient wel aan te kunnen tonen dat u een professional bent op het gebied van wijnen, ‘fine food’, gastronomie en/of hotellerie.

Samenvatting

 1. Een bezoeker heeft geen uitnodiging bij zich en heeft zich ook niet vooraf via de site geregistreerd:
  Aan de entree wordt bepaald of deze bezoeker binnen de doelgroep past, indien dat het geval is, kan de bezoeker de beurs bezoeken na het betalen van 50 euro per entreeticket.
 2. Een bezoeker heeft een uitnodigingskaart bij zich en ook zijn/haar registratie uitgeprint en meegenomen:
  Deze persoon kan naar binnen zonder betaling.
 3. Een bezoeker heeft een uitnodigingskaart bij zich maar niet de print van zijn/haar registratie meegenomen:
  Deze persoon moet zich eerst registreren voordat hij/zij zonder betaling naar binnen mag.
 4. Een bezoeker heeft geen uitnodigingskaart bij zich (vergeten of niet ontvangen) maar wel de print van zijn/haar registratie meegenomen:
  Deze persoon kan naar binnen na het betalen van 25 euro per entreeticket.
 5. Let op:
  – Dresscode: business suit.
  – De organisatie behoudt zich het recht voor om een ieder, zonder opgaaf van redenen, de 
toegang tot de beursvloer te ontzeggen of te verwijderen van de beursvloer.
  – Dit geldt voor bezoekers uit alle vier bovengenoemde categorieën.
  – Verzoek tot legitimatie en/of uittreksel KvK mogelijk.
  – Garderobe verplicht, geen goodiebags.
  – Kinderen en huisdieren zijn niet op de beursvloer toegestaan.
  – De organisatie is niet verantwoordelijk noch aansprakelijk voor diefstal, verloren gegane 
voorwerpen of andere (persoonlijke) schade.
  – Een foto op uw telefoon van een kaart, code of bevestigingsmail geldt niet als toegangsbewijs: het gaat om de originele fysieke documenten!

U kunt zich hier voor deze nieuwsbrief opgeven:


Aanmelden:
Afmelden