Op dinsdag 10 november zal één van de wereldwijd allergrootste sterrenchefs het podium betreden. De ambassadeur van de nieuwe generatie moderne chefs, de meester die van koken kunst maakt en zich laat inspireren door zijn omgeving en de kunst. We hebben het over Massimo Bottura, de nummer 2 van de wereld!! Deze 3-sterrenchef draagt de Nederlandse gastronomie een warm hart toe en is het boegbeeld voor de gezonde keuken. Daarom zal hij in samenwerking met Health Cuisine de bezoeker overtuigen van het belang van de gezonde en streekgebonden keuken.

 Massimo Bottura 2© Paolo Terzi(Fotograaf: Paolo Terzi)

Voor u als bezoeker van Gastronomie is het mogelijk om aanwezig te zijn bij deze unieke Masterclass. De kosten voor een toegangskaart voor dit programma-onderdeel bedragen €20,- p.p. en u heeft naast toegang tot de masterclass uiteraard ook toegang tot de gehele beursvloer. Meer  info? Stuur een mail naar: massimobottura@gastronomie.nl en reserveer tijdig uw plek want er zijn slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar!

Daarnaast is het mogelijk om  het kookboek “Never trust a skinny Italian Chef” van Massimo Bottura te kopen en persoonlijk te laten signeren in de stand van De Wonderneming, organisator van het Kookboek van het Jaar.