Deelnemen aan Gastronomie 2018?

De meerderheid van onze exposanten heeft jaar op jaar aangegeven mee te willen participeren aan een volgende editie. Uiteraard zijn wij zeer content met deze loyaliteit en wij hopen dan ook van harte u op Gastronomie Fine Food Professional 2018 te mogen verwelkomen.

Voor meer informatie of het aanvragen van het inschrijfformulier kunt u contact opnemen met onze beursorganisatie via js.vanlissum@thewinesite.nl

Stand mogelijkheden

Wij bieden u standaard uniforme standbouw aan, vanaf 9m2.  Een uniforme stand Standheeft:     
 * Witte wanden in aluminium frame (2.50 meter hoog)
 * Frieslijst met naamsvermelding
 * Verlichting, 1 dubbele wandcontactdoos, Electra aansluiting en verbruik       tot 1 kW.
 * Antraciet tapijttegels, 1 statafel + 2 krukken
 * Desk

GastronomiePlein

Voor startende horecaondernemers met een innovatief product of dienst bedoelt voor de Nederlandse gastronomie  bieden wij een platform om tegen speciale voorwaarden een ruimte van 4m2 te bemachtigen op een speciaal daarvoor ingericht plein. Op dit GastronomiePlein zullen maximaal 10 bedrijven staan. Naast deelname aan het Gastronomieplein besteden wij ook nog redactionele aandacht aan het plein en de producten in ons vakblad Gastronomie.

Bent u zo’n ondernemer of heeft u zo’n ondernemer in uw netwerk? Laat het ons weten, wij komen graag in contact! U kunt contact opnemen met de beursorganisatie via js.vanlissum@thewinesite.nl

Linguisine bier Dis Donc2

The Female Touch

Tijdens Gastronomie 2015 is een speciaal plein gelanceerd voor uitsluitend vrouwelijke producenten. Het idee is ontstaan uit een samenwerking met de bekende Nederlandse kaasspecialiste Betty Koster van Fromagerie l’Amuse. Dit plein was een groot succes en daarom komt er een vervolg op Gastronomie 2017.

Onder de titel ‘The Female Touch’ bieden wij plaats aan 10 vrouwelijke producenten die op een apart plein op de beursvloer in een passende sfeer hun producten presenteren. Er zijn vele vrouwelijke producenten als kaasmakers, wijnmakers, worstmakers of van andere specialiteiten. Veelal met een bijzonder verhaal en altijd met bijzondere aandacht voor ambacht en smaak. Bent u zo’n vrouwelijke producent met een prachtig, ambachtelijk product of kent u zo’n inspirerende vrouw?

Wij komen graag met u in contact via js.vanlissum@thewinesite.nl