Registratie Gastronomie/Fine Food Professional 7 t/m 8 november 2016

Hartelijk welkom op de online bezoekersregistratie voor Gastronomie 2016!


 1. Indien u van ons een toegangskaart met een toegangscode heeft ontvangen, dan kunt u zich hieronder registreren. U kunt dan samen met de bevestigingsmail die u van ons daarna ontvangt gratis naar binnen met één persoon (beide documenten meenemen!). De uitnodigingen voor het bezoeken van de beurs zijn gebaseerd op ons interne database bestand. Hieraan kunnen wij helaas geen personen of bedrijven toevoegen, noch inlichtingen verstrekken wegens privacy wetgeving. Als u dus geen uitnodiging ontvangt omdat u niet in dit bestand voorkomt dan bestaat voor u alsnog de mogelijkheid de beurs te bezoeken (zie hieronder).
 2. Krijgt u geen toegangskaart via ons uitnodigingsbestand, dan kunt u zich hier ook registreren maar betaalt u 25 euro entree per persoon. U dient dan wel uw bevestigingsmail van de registratie uitgeprint mee te nemen.
 3. Kunt u aan de entree geen toegangskaart én ook geen bevestigingsmail van uw registratie vertonen, dan kunt u daar voor 50 euro per persoon een toegangskaart kopen.


Code toegangskaart*
*Geen toegangskaart? Laat het veld dan leeg.
Bedrijf
Functie
Volledig adres + plaatsnaam
Naam bezoeker
E-mail
Dag beursbezoek: Let op: op verzoek van exposanten hanteert Gastronomie/Fine Food Professional een bezoekersspreidingsbeleid. Op uw kaart staat dan ook gedrukt op welke dag(en) u wel en/of niet kunt komen. Houdt hier s.v.p. rekening mee om teleurstellingen aan de deur te voorkomen!

Maandag 7 november 11.00 - 19.00 uur
Dinsdag 8 november 11.00 - 18.00 uur

Let op: u kunt slechts één dag kiezen per registratie.
Een code op een uitnodigingskaart is éénmaal te gebruiken.
Wilt u vaker komen dan valt u onder categorie 2 of 3 hierboven.
Let op:
 • Een foto op uw telefoon van een kaart, code of bevestigingsmail geldt niet als toegangsbewijs: het gaat om de originele fysieke documenten!
 • Vanaf 18.30 uur (maandag) en vanaf 17.30 uur (dinsdag) worden er geen nieuwe bezoekers meer toegelaten.
 • Dresscode: business suit. Geen sportschoenen, sportkleding en petjes.
 • Uitsluitend voor professionals. Acquisitie van derden zonder stand (zoals PR- en beursburo’s, leveranciers, importeurs etc.) wordt door onze exposanten en bezoekers niet op prijs gesteld.
 • Behandelt u onze dames en heren aan de entree correct. Zij zullen altijd proberen uw vragen correct te beantwoorden, in lijn met de beursregels van Gastronomie/Fine Food Professional Professional 2016.
 • De organisatie behoudt zich het recht voor om een ieder, zonder opgaaf van redenen, te weigeren de beursvloer te betreden of te verwijderen van de beursvloer.
 • Dit geldt ook voor bezoekers uit bovengenoemde categorieën.
 • Verzoek tot legitimatie en/of uittreksel KvK mogelijk.
 • Garderobe verplicht, geen 'goody bags'.
 • Kinderen en huisdieren zijn niet op de beursvloer toegestaan.
 • Dank voor uw begrip!
NB 1: Heeft u een toegangskaart ontvangen, dan kunt u zich alleen voor één dag naar keuze registreren. Wilt u vaker komen, dan kunt u zich opnieuw voor een andere dag registreren zoals hierboven uitgelegd. U valt dan in categorie 2 of 3 en dient dan dus een toegangskaart te kopen.

NB 2: Heeft u interesse om op de hoogte te blijven van alle andere events van The Wine & Food Association, zoals bijvoorbeeld Wine Professional, Gastronomie/Fine Food Professional, het Proefschrift Wijnconcours, Gault&Millau etc? Geef u dan op voor onze digitale nieuwsbrief via: http://vakbeursgastronomie.nl/registratie